Macedonian version

Алуминиумски ролетни

picture

  • Еден од најбараните производи за заштита од сонце, а воедно и прв производ излезен од нашата гама на прозводи. Тоа се пластичната, а подоцна и алуминската ролетна.
  • Производ со добри изолаторскли карактеристики кои го штитат прозорецот од надворешни влијаниа и просторијата од силна светлина
  • Гарантиран производ веќе 25 години.