Macedonian version

Комарници

picture

  • Комарници за заштита од инсекти, изработени од ПВЦ профили, прекриени во заштитни завеси кои спречуваат навлегување на инсекти во вашиот простор.
  • Ефикасно решение за заштита од инсекти, и воедно естетски подобен производ за сите видови на простори.