Macedonian version

Веницијанер ролетни

picture

  • Производ за заштита од светлина, воедно и декоративен елемент во Вашиот дом, канцеларија, кафуле, ресторан и др.
  • Достапни во повеќе димензии со голем избор на бои и дезени.